Floral-Events, by A

Povestea noastră

Era la inceputul verii lui 2018 si aveam de pregatit un ornament floral, pentru cununia Adelei, cea mai buna prietena a mea. Am fi vrut mult mai mult (asa cum vedeam si admiram in filmele americane: flori peste tot, ghirlande, baloane, multa lumina si culoare), dar bugetul nu ne era suficient, asa ca am improvizat.
Cateva flori ornamentale, un cosulet de paie, o panglica rosie, lumanari......Evenimentul a fost un succes. Cateva persoane ne-au admirat ornamentele, insa am crezut ca sunt doar gesturi de curtoazie. Le-am multumit, ne-am simtit bine, insa nu credeam deloc, cum acest mic lucru urma sa ne schimbe in totalitate povestea.

Dupa Eveniment, Adela a inceput sa primeasca telefoane si era intrebata de echipa care s-a ocupat de ornamente. Maguliti de atatea laude si intrebari, ne-am intalnit: cei 3 care am participat la amenajare: Alin, Alexandra si Adela.
La inceput am fost un mic bulgaras de zapada. Am inceput sa ajutam prietenii, cunostintele, prietenii prietenilor, cunostintele cunostintelor.....am mers din recomandare in recomandare.
Am ales sa lansam si acest website, in speranta ca ceea ce realizam noi, sa poata fi admirat si sa inspire cat mai multe persoane sau cupluri.

Ne bucuram ca esti aici si speram sa impartasesti o experienta minunata, alaturi de creatile noastre handmade!


Alexandra, Adela si Alin
logo Floral Events